Patichou Alpha

 

Jardonnay VDL x Zwinging Alpha (Fighting Alpha) x Henrica (Aram)

 

Moeder Zwinging Alpha heeft met Stephan Haarman op 1.35m niveau gesprongen en is een halfzus van het olympisch springpaard Rivaal. Ze is gefokt uit Henrica (Aram). Henrica heeft aan de basis van de springpaardenfokkerij in Wilp gestaan. Ze sprong op ZZ-niveau onder de naam Haaram door Stephan Haarman en is moeder van onder andere het olympisch springpaard Rivaal (Monaco). Ze bracht maar liefst 7 nakomelingen die op 1.30m niveau presteerden, 3 nakomelingen op 1.35m  niveau. Verder komen we nog paarden tegen die op 1.40m niveau en Grand Prix niveau gepresteerd hebben.

Fighting Alpha (Fruhling) boekte vele successen in het 1.60m met zijn ruiter Lars Nierberg (GER) en won o.a. de grote prijzen in Milan, Genève, Dortmund en Moorsele.

De pedigree van Jardonnay is doordrenkt met verervingskracht; vader Kannan is al jarenlang één van de beste springpaardenleverancier en heeft met nakomelingen als Quabri de l’Isle, Quorida de Treho, Molly Malone V en Diva II wekelijks toppers op het hoogste niveau acteren. Daarnaast is de invloed van de preferente Indoctro niet meer weg te denken en is ook overgrootvader Lux bijzonder invloedrijk binnen de mondiale springpaardenfokkerij.

Details

Categorie
Springveulens 2020
Kleur
Bruin

Geslacht
Hengst

Geboortejaar
2020

Foto's

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch