P...... Fortuna

 

Luigi D'Eclipse x Iroccalavsca Fortuna (Zirocco Blue) x Berdilavsca Fortuna (Verdi)

 

Moeder Iroccalavsca Fortuna is de dochter van de Grand Prix-springhengst en topvererver Zirocco Blue VDL is gefokt uit de merrie Berdilavsca Fortuna, moeder van de internationaal 1.40m springende Fascinating Fortuna (Zapatero VDL) met Patrick Lemmen. Verder komen we o.a. het 1.50m spring paard Vorione Fortuna (Orion Fortuna) onder Trapp O'Neal (USA), de Tygo zoon Chicco die op 1.30m niveau wordt uitgebracht door Andres Penalosa (COL) en de Nabab de Reve dochter Fhilavsca Fortuna die op 1.45m niveau presteert onder Mel Thijssen.

Luigi D'Eclipse is de blikvanger van deze catalogus. Hij is een mooie en zeer getalenteerde hengst met daarbovenop nog een geweldige techniek! In 2018 won hij de proef voor de 7-jarige paarden op CSI Beervelde.

Luigi D'Eclipse is een zoon van Catoki. Zijn moeder is Eluna D’Eclipse, dochter uit Calato en uit Aluna D’Eclipse die op 1.60 niveau presteerde. Aluna werd Belgisch Kampioen en maakte deel uit van het Belgische Team tijdens de Europese Kampioenschappen in Windsor maar ook in La Baule, Aken en Falsterbo.

Details

Categorie
Springveulens 2020
Geslacht
Hengst

Geboortejaar
2020

Foto's

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch