RVS Red Valentino-STRH.

 

Glock´s Toto Jr. x Kerlouan-STRH. (Bordeaux) x Toulouse (Jazz)

 

Dit hengstveulen komt uit de bekende moederlijn van de volle zus van Parzival. Moeder is de Bordeaux dochter Kerlouan-STRH. Grootmoeder Toulouse stond in de fokkerij haar mannetje en kennen we als moeder van de Grand Prix paarden Bretagne en de te vroegoverleden Genua TC. Ze bracht o.a. nog vier nakomelingen die op niveau presteren waaronder de Zuidenwind nakomelingen Damanche-STR. en Esperanza-STR. 

Ze is de volle zus de Grand Prix-paarden Parzival en Fleau de Baian van Adelinde Cornelissen en van Orleans, de moeder van onder meer Governor en meervoudig Europees kampioen Athene. Uit deze topstam kennen we ook de goedgekeurde hengsten Armani en Jerveaux.

Vader GLOCK's Toto Jr. is de eerste goedgekeurde zoon van de legendarische Totilas. Hij won in het voorjaar van 2014 met 86 punten het verrichtingsonderzoek in Ermelo, won de PAVO Cup 2015-16 en won twee jaar op rij de Hengstencompetitie in de klassen L en M. GLOCK's Toto Jr. overtuigt met een uitstekende ruime stap, zowel de draf als de galop zijn lichtvoetig, in balans en tenderen sterk bergopwaarts. Ook zijn interieur is van uitstekende kwaliteit. Deze kenmerken worden door GLOCK's Toto Jr. doorgegeven aan zijn nakomelingen, wat resulteerde in een zeer positief veulenrapport. 

Als hoogtepunt van de Olgenburger Hengstdagen in Vechta werd het Hengstgala gevierd. Voor uitverkochte tribunes presenteerde GLOCK-rider Edward Gal de prachtige GLOCK's Toto Jr., een zevenjarige nakomeling van de legendarische Totilas en een moeder uit Desperados FRH. GLOCK's Toto Jr. heeft ondanks het daverende applaus uitstekend werk afgeleverd en het publiek gefascineerd. Een jonge hengst met een veelbelovende toekomst.

 

 

Details

Categorie
Dressuurveulens 2021
Kleur
Vos

Geslacht
Hengst

Geboortejaar
2021

Foto's