Pione Fortuna

 

Ebony x Inegra Fortuna (Negro) x Etione Fortuna (Florencio)

 

Moeder Inegra Fortuna is een dochter van de preferente hengst Negro. Negro’s nafok wordt alom gewaardeerd om het geweldig meewerkend karakter, leergierigheid, werklust, balans en natuurlijk het handelsmerk nummer één van Negro: het geweldig achterbeengebruik, en de grote mogelijkheden tot schakelen en sluiten. Topvererver Florencio en de Grand Prix-dressuurhengst Rubiquil versterken de pedigree van moeder Inegra Fortuna.

Vader Ebony is een hengst met erg veel talent en een super instelling. Ebony presteert uitstekend in de sport. Als 4-jarige werd hij 4e in de finale van de Pavo Cup met 87 punten. Als 5-jarige werd hij 9e op het WK voor 5-jarigen in Verden. Ook als 6 en 7 jarige wist hij zich te kwalificeren voor het WK jonge dressuurpaarden. Ebony loopt nu succesvol op Prix St. George niveau en wordt klaar gemaakt voor de Grand Prix en toont hierin veel aanleg.

In de afstamming van Ebony zien we drie succesvolle Grand Prix hengsten en vijf top dressuurverervers op rij. Vader is de Olympische Grand Prix hengst Painted Black. De lijn gaat verder met Jazz, Contango, Ulft en Amor, alle vier hengsten die de KWPN dressuurfokkerij en sport groot hebben gemaakt met hun nakomelingen. Ebony’s moeder Vanolite komt uit de zeer bekende stam van Fam. Van Helvoirt en is een zus van o.a. de Lichte Tour hengst Tip-Top en van de Z2 dressuur merrie Ravolite, die moeder is van het Lichte Tour paard Wynona RB en grootmoeder van de goedgekeurde hengst All at Once. Ook het Grand Prix dressuurpaard Romanoff komt uit deze familie. Kortom een zeer bewezen stam waarin prestatie verankerd zit.

Details

Categorie
Dressuurveulens 2020
Kleur
Zwart

Geslacht
Merrie

Geboortejaar
2020

Foto's

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch