Paris-STRH.

 

Cum Laude x Kerlouan-STRH. (Bordeaux) x Toulouse (Jazz)

 

Dit merrieveulen komt uit de bekende moederlijn van de volle zus van Parzival. Moeder is de Bordeaux dochter Kerlouan-STRH. Grootmoeder Toulouse bracht al diverse paarden die op niveau presteren waaronder de Charmeur zoon Genua-STR. en de Zuidenwind nakomelingen Damanche-STR. en Esperanza-STR.

Toulouse is de volle zus van het olympisch medaillepaard Parzival, dat jarenlang deel uit maakte van het Nederlands dressuurteam met Adelinde Cornelissen.

Toulouse was tevens de volle zus van onze fokmerrie Orleans.

Cum Laude is een imponerende verschijning in de dressuurring met zijn royale front, mooie zwarte kleur en 3 opvallend goede gangen. Hij staat tevens bekend om zijn werkwilligheid en fantastische karakter. Cum Laude combineert in zijn afstamming het beste uit zowel de Nederlandse als de Duitse fokkerij. Vader Apache valt opdoor zijn super bewegingen en zeer goede gebruik van het achterbeen en is momenteel zeer succesvol in de top van de Grand Prix. Moeder Pacharel T is een dochter van de invloedrijke Hannoveraanse hengst Weltmeyer. Grootmoeder Kacharel T is een product uit de bekende Oldenburgse Rikki-stam enstamt af van de dressuurpaardenleverancier Rubinstein I. Zeer nauw verwant aan Cum Laude zijn onder andere het Grand Prix paard Rapsodie T (Gribaldi) en de bekende WK-merrie Equirelle W (Florett As).

Details

Categorie
Dressuurveulens 2020
Kleur
Zwart

Geslacht
Merrie

Geboortejaar
2020

Foto's

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch