Jameson RS2 x Bordeaux in Global Dressage Auction

Jameson x Bordeaux

MOEDER
Deze moederlijn laat werkelijk niets te wensen over. De combinatie Jazz x Ulft heeft al voor vele toppaarden gezorgd en bleek ook bij grootmoeder Toulouse een schot in de roos. Toulouse is de volle zus van niemand minder dan Parzival van Adelinde Cornelissen. Zij maakten jarenlang deel uit van het Nederlandse team en wisten onder andere individueel zilver en teambrons op de Olympische Spelen van Londen te winnen. Moeder Kerlouan-STRH is een dochter van Grand Prix-hengst Bordeaux. Deze elitemerrie slaagde als driejarige glansrijk voor de IBOP. Ook Fleau de Baian is een volle broer van Toulouse, hij maakt momenteel furore onder Adelinde Cornelissen in de Grand Prix. Deze moederlijn bracht nog veel meer Grand Prix-paarden zoals: de goedgekeurde en Grand Prix-hengst Governor, TC Athene, het voormalige toppaard van Jeanine Nieuwenhuis, Grenoble en Paso Doble.

VADER
Jameson RS2 lijkt alles in huis te hebben voor zowel de sport als fokkerij! Met zijn fantastische bewegingsmechanisme weet hij keer op keer te overtuigen en misschien nog wel belangrijker zijn bewegingen geeft hij ook door aan zijn nafok! Daarnaast won hij tweemaal de finale van de hengstencompetitie, werd hij derde in de Pavo Cup en kreeg een score van 88,4% met een achtste plaats op het WK Jonge Dressuurpaarden. Zijn vader is de Grand Prix-hengst en Grand Prix-leverancier Blue Hors Zack en zijn moeder is de Zware Tour-merrie Atilinda M (v.Negro).

Global Dressage Auction (1)