Rendy Star-STRH. in Borculo Online Foal Auction

Rendy Star-STRH is een nakomeling van de KWPN Hengst Jameson RS2 die onder Marieke van der Putten alle jonge paarden competities gewonnen heeft. Deze aansprekende hengst komt uit de bekende Endy-stam van Huub van Helvoirt. Moeder Gerendy (v. Tango) is de halfzus van de Grand Prix paarden Zuidenwind (v. OO Seven), Wish (v. OO Seven) en Bon Passa (v. OO Seven). Haar volle zus Fetiny is ook actief op het allerhoogste niveau.  Zelf behaalde zij het sportpredicaat op jonge leeftijd. Uit deze moederlijn zijn diverse KWPN goedgekeurde hengsten terug te vinden zoals Charmeur (v. Florencio), Zhivago (v. Krack C) en Grenoble (v. Bordeaux).

https://onlineveilingborculo.nl/veiling/Rendy-Star-STRH-JAMESON-RS2-x-GERENDYkeur-ibop-dr-sport-dr3410-15#

Gerendy
Hengstveulen van Jameson RS2 in Elite Foal Auction