Ronaldinja H zal geveild worden tijdens de Team Nijhof Talent Sale - veulenveiling

Voor het eerst organiseert Team Nijhof Talent Sale een online veulenveiling. De veiling zal plaats vinden van 8 tot 9 augustus 2021.

Ronaldinja H (v. Komme Casall TN) zal dan geveild worden. Een veulen waarin alle topverervers verankerd zijn. Dit fijne hengstveulen beweegt met veel souplesse, heeft een droomgalop en een super karakter. 

Moeder Ginja is een dochter van de rasechte stempelhengst Verdi TN klopt volgens volgens het genetische plaatje van alle kanten. Vader van Verdi; Quidam de Revel is één van de invloedrijkste hengsten van de afgelopen decennia. Hetzelfde geldt voor de grootvader Landgraf I.

Ginja bracht al de merrie Lavendel Linja (Akarad Hero Z) die als 3 jarige de vrijspring competitie in Ierland wist te winnen. Verderop in de moederlijn zien we het 1.35m springpaard Naomie. Daarna komen we het 1.35m springpaard Henrica (Haaram) tegen. Alle drie de springpaarden zijn zelf opgeleid en uitgebracht door Stephan Haarman. 

Ook de Zangersheide gekeurde hengst Hascal (Wizzerd) komt uit deze pedigree. Evenals de twee 1.30m paarden Zaomie (Caresino) en Andro Boy (Sandro Boy Junior.) en het 1.35m paard Iomie (Zavall). Als we verder gaan zien we het Olympiade paard Rivaal (Monaco) en het 1.40m paard Diarano (Diarado).

Grootmoeder Binja is opgeleid en uitgebracht door Stephan Haarman en heeft later in Nederland op 1.40m niveau gesprongen. Daarna is ze verkocht naar de Verenigde Staten en hier loopt ze inmiddels op 1.45m niveau.

Vader Komme Casall is een opvallende voshengst en combineert een magnifieke afstamming met uitzonderlijk veel springtalent.
Vader Comme Il Faut is onder Marcus Ehning één van de beste springpaarden ter wereld en won in 2018 onder meer de Grand Prix van Brussel. Als zoon van wereldvererver Cornet Obolensky uit de legendarische merrie Ratina Z staat de genetische waarde van Comme Il Faut buiten kijf; in de fokkerij vererft hij zijn eigen reflexen, techniek en lichtvoetigheid en veelal gaat dit gepaard met maat, afdruk en vermogen. 

In het KWPN-verrichtingsonderzoek gooide Komme Casall hoge ogen met zijn optreden tijdens de 50-dagentest. Met een totaalscore van 86,5 punten, waaronder een 9 voor vermogen, rijdbaarheid en instelling, werd Komme Casall de overtuigende kampioen van het najaarsonderzoek. Daarbij overtuigde hij ook op alle andere springonderdelen, die allen met een 8,5’en becijferd werden. ‘Komme Casall heeft een geweldige instelling, focus op de sprong en een soort instinct om het altijd passend te krijgen

Komme Casall TN
Ronaldinja H in Talent Sale
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch