Merrieveulen geboren van Total Hope

Een opeenstapeling van fantastische dressuurgenen. Moeder is de machtige NMK- merrie Lisieux-STRH. Haar moeder Toulouse stond in de fokkerij haar mannetje en kennen we als moeder van de Grand Prix paarden Bretagne en Genua TC en nog vier nakomelingen boven Z-niveau. Ze is de volle zus van de Grand Prix paarden Parzival en Fleau de Baian van Adelinde Cornelissen en van Orleans, de moeder van onder meer Governor en meervoudig Europees kampioen Athene. Hiermee komt het beste van de Europese dressuurfokkerij samen. 

Total Hope stamt af van ’s werelds beste merrie en ’s werelds beste hengst. Vader Totilas was tweevoudig Europees kampioen 2009 in Windsor, won drie gouden medailles bij de Wereldruiterspelen 2010 in Lexington en stelde meerdere wereldrecords. Zijn moeder Weihegold OLD was kampioensmerrie van Oldenburg, won de Burg-Pokal en de Louisdor-Prijs en was onder Isabell Werth Olympisch kampioen, drievoudig wereldbekerwinnaar en drievoudig Europees kampioen. Total Hope: Totilas keer Weihegold 

© Stoeterij Beltmanshoeve

Merrieveulen van Total Hope geboren