Hengstveulen van Komme Casall TN x Verdi TN
Komme Casall TN
Komme Casall TN

Afgelopen nacht is er weer een pareltje geboren van de hengst Komme Casall TN!

Hij komt uit onze merrie Ginja (Verdi) x Binja (ster sport (spr) prok). Moeder Ginja bracht al de merrie Lavendel Linja (Akarad Hero Z) die als 3 jarige de vrijspring competitie in Ierland wist te winnen. Verderop in de moederlijn zien we het 1.35m springpaard Naomie. Daarna komen we het 1.35m springpaard Henrica (Haaram) tegen. Alle drie de springpaarden zijn zelf opgeleid en uitgebracht door Stephan Haarman. 

Ook de Zangersheide gekeurde hengst Hascal (Wizzerd) komt uit deze pedigree. Evenals de twee 1.30m paarden Zaomie (Caresino) en Andro Boy (Sandro Boy jr.) en het 1.35m paard Iomie (Zavall). Als we verder gaan zien we het Olympiade paard Rivaal (Monaco) en het 1.40m paard Diarano (Diarado).

© Stoeterij Beltmanshoeve

Hengstveulen van Komme Casall TN