Pulavsco Fortuna (Poker de Mariposa x Singapore)

Pulavsco Fortuna zal geveild worden tijdens de live veiling van Stal Brouwer Auctions in Borculo op zondag 13 september a.s.

Moeder Gulavsca Fortuna is een nakomeling van de hengst Singapore (Acorado x Cantus) die onder Gerco Schröder internationaal 1.60m liep. De merrie komt uit dezelfde stam als o.a. 1.50m springpaard Bottorfer (Berlin) en de 1.60m Grand Prix-paarden Andor Fortuna (Nimmerdor) en Gandor Fortuna (Nimmerdor).

Via overgrootmoeder Rulavsca Fortuna (Lands River), die bijzonder veelzijdige paarden bracht voor dressuur, springen en eventing, gaat de stam terug via de zeer gewaardeerde hengsten Nimmerdor, Rigoletto en Wagner.

Gulavsca Fortuna bracht al de Latour nazaat Kwasilatour Fortuna die begin augustus de finale voor 5 jarigen paarden won die plaats vond in Sentower Park.

 

Pulavsco Fortuna
Pulavsco Fortuna (Poker de Mariposa x Singapore)
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch