Patichou Alpha (Jardonnay VDL x Zwinging Alpha)

Patichou Alpha komt uit een zeer predikaatrijke stam die over olympische genen beschikt.

Moeder Zwinging Alpha (Fighting Alpha) (ster-prok-sport) heeft onder Stephan Haarman op 1.35m niveau gesprongen en is een halfzus van het olympische springpaard Rivaal (Monaco). 

Grootmoeder Henrica (keur-preferent-prestatie-sport) sprong niet onverdienstelijk op 1.35m niveau. Ook zij is opgeleid en uitgebracht door Stephan Haarman. Henrica bracht maar liefst meerdere paarden die op 1.40m en Grand Prix niveau gepresteerd hebben.  Daarnaast 7 nakomelingen die om 1.30m niveau presteerden en ruim 3 nakomelingen op 1.35m niveau.

Vader Jardonnay VDL zijn pedigree is doordrenkt met verervingskracht; vader Kannan is al jarenlang één van de beste springpaardenleverancier en heeft met nakomelingen als Quabri de l’Isle, Quorida de Treho, Molly Malone V en Diva II. Daarnaast is de invloed van de preferente Indoctro niet meer weg te denken en is ook overgrootvader Lux bijzonder invloedrijk binnen de mondiale springpaardenfokkerij.

Dit hengstveulen zal geveild worden tijdens de KWPN Auctions van 11 tot en met 14 september 2020

Patichou Alpha (Jardonnay VDL x Zwinging Alpha)
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch