Power Endy-STRH. te koop tijdens de online veulenveiling Borculo

Wat een powerhouse!!

Haar naam zegt het al en hieruit kunnen we ook direct opmaken dat het om een directe nakomeling uit de befaamde Endy-stam gaat. Moeder Gerendy (Tango) heeft zelf gepresteerd in het Z2 en is een halfzus van de Grand Prix-hengst Zuidenwind. (00 Seven). Grootmoeder Serendy (Jazz) bracht meerdere betere dressuurpaarden zoals Berendy (00 Seven, Grand Prix), Wisky (00 Seven, Zware Tour), Amoor (00 Seven, Lichte Tour) en Fetiny (Tango, Lichte Tour). Uit deze moederlijn komen ook de Grand Prix-hengsten Charmeur, Zhivago en vele sportpaarden. Dit is gecombineerd met de hengst Ferdeaux die hard aan de weg timmert richting het hoogste niveau.

Voor meer informatie: Veulenveiling Borculo

Power Endy-STRH. (Ferdeaux x Tango)
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch