Interessante gefokte Paris-STRH. in de KWPN online veulenveiling

Een zeer interessant gefokt veulen met een opeenstapeling van olympische en internationale genen. 

De Cum Laude-dochter Paris-STRH. is van zeer goede komaf. Zij komt uit de directe moederlijn van het Olympiadepaard Parzival (Jazz) en de KWPN-goedgekeurde Fleau de Baian (Jazz) die eveneens Grand Prix-geklasseerd is. De volle zus van Parzival is de overgrootmoeder van dit merrieveulen. Haar moeder, de Bordeaux-dochter Kerlouan-STRH. is een halfzus van de Zware Tour-paarden Bretagne-STR. (OO Seven) en van Genua TC (Charmeur), van het Lichte Tour-paard Fiorella TC (Diamond Hit) en van diverse andere betere dressuurpaarden. Daarnaast is tweevoudig zilverenmedaile-winnaar Governor (Totilas) nauwverwant aan Paris-STRH en zo ook de KWPN-goedgekeurde hengsten Armani (United) en Jerveaux (Ferdeaux), alsook de internationale Grand Prix-paarden TC Athene (United) en Grenoble (Bismarck).

 

Voor meer informatie: KWPN auction

Paris-STRH. (Cum Laude x Bordeaux)
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch