Magic Lady-STRH.

Wat is ze uigegroeid tot een mooie merrie. Deze 3 jarige merrie hebben wij verkocht als veulen aan Stoeterij Turfhorst. Een dochter van de hengst Ferguson uit de merrie Toulouse. 

Toulouse was de volle zus van het olympisch medaillepaard Parzival, dat jarenlang deel uit maakte van het Nederlands dressuurteam met Adelinde Cornelissen. Ze werd achttien jaar en leverde veertien nakomelingen. Genua TC (Charmeur), die uitgebracht werd door Jeanine Nieuwenhuis is een van de bekendste nakomelingen van Toulouse. Inmiddels wordt Genua TC uitgebracht door Sophie Reef (GER).

In 2018 zette ze nog een merrieveulen van Franklin op de wereld, Notre-Dame-STRH.

Toulouse’s nakomelingen zijn niet minder succesvol. Op het KNHS Indoorkampioenschap 2018 won haar zoon Genua TC knap zilver onder Jeanine Nieuwenhuis, nadat ze al deelgenomen hadden aan het WK voor jonge dressuurpaarden.

Bretagne-STR (v. OO Seven) wordt uitgebracht door Michele Inman (USA) in de Grand Prix. en Zuidenwind zoon Esperana-STR. wordt uitgebracht in het ZZ-licht door Annet van Straaten. De Zuidenwind dochter Damanche-STR. is Z2 geklasseerd onder Lischa de Vos.

Twee Bordeaux dochters worden nog ingezet voor de fokkerij om zo nog te kunnen genieten van Toulouse haar geweldige dressuurgenen. 

 

Foto: Stoeterij Turfhorst

Magic Lady-STRH.
Fokprodukt Magic Lady-STRH.
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch