Fokprodukt Mascotte-STRH. (Toto jr x Orleans)

Fantastisch om te zien hoe fokprodukt Mascotte-STRH. (Toto jr.) zich blijft ontwikkelen onder amazone Franka Loos.

Mascotte-STRH. is gefokt uit Orleans (Jazz). Orleans is de volle zus van het olympisch medaillepaard Parzival, die jarenlang deel uit maakte van het Nederlands dressuurteam met Adelinde Cornelissen. Ze is onder andere moeder van de KWPN-goedgekeurde hengst Governor (Totilas) en TC Athene (United), TC Athene (United), de PAVO cup winnaar en deelnemer aan het WK Jonge dressuurpaarden in Verden, Europees Kampioen Young Riders en succesvol en dubbelvoudig Europees Kampioen in de U25 met Jeanine Nieuwenhuis. Athene’s volle broer Brentano (United) was geselecteerd voor verrichtigstest en nam deel aan de kampioenskeuring tijdens KWPN hengstenkeuring in Den Bosch. Orleans zoon Vancouver (Polansky) loopt in America op Prix St. Georges niveau.

Mascotte-STRH.
Mascotte-STRH.
Check out this one: Mascotte-STRH.
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch