Edelweiss-STR. (Zhivago x Jazz) verkocht
Edelweiss-STR.

Vandaag is Edelweiss-STR. (Zhivago x Orleans) vertrokken naar haar nieuwe eigenaren. We zijn heel blij dat we een goede plek voor haar hebben kunnen vinden. Zij zal in Nederland blijven en wensen haar nieuwe eigenaren dan ook heel veel geluk met hun aankoop en veel succes in de fokkerij.

Edelweiss-STR. komt uit de Jazz merrie Orleans en is de volle zus van het olympisch medaillepaard Parzival, die jarenlang deel uit maakte van het Nederlands dressuurteam met Adelinde Cornelissen.

Orleans is onder andere moeder van de KWPN-goedgekeurde hengst Governor (Totilas) en TC Athene (United), de PAVO cup winnaar en deelnemer aan het WK Jonge dressuurpaarden in Verden, Europees Kampioen Young Riders en succesvol en dubbelvoudig Europees Kampioen in de U25 met Jeanine Nieuwenhuis. Athene’s volle broer Brentano (United) was geselecteerd voor verrichtigstest en nam deel aan de kampioenskeuring tijdens KWPN hengstenkeuring in Den Bosch. 

Orleans is ook een volle zus van de in 2018 overleden fokmerrie Toulouse

Edelweiss-STR. verkocht
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch