Nakomelingen Toulouse presteren super afgelopen week

Just a Dream-STRH.

Op het Hippisch Centrum in Ermelo vonden de KNHS Indoorkampioenschappen Dressuur afgelopen weekend plaats. Fokprodukt Just a Dream-STRH. mocht onder amazone Kimberly Pap deelnemen in de klasse M1. 

De combinatie wist al meerdere kampioenschappen op hun naam te schrijven en ook dit keer lukte het Kimberly weer om Just a Dream goed door de baan te loodsen. Na een zeer nette proef met een score van 72,66% wist de combinatie het Indoor kampioenschap van de klasse M1 op hun naam te schrijven.

Foto: Wilma Frentz

Just a Dream-STRH.

Genua TC

Naast Just a Dream-STRH. verscheen ook Genua TC aan start. Sinds kort vormt amazone Sophie Reef een combinatie met de Charmeur zoon. Sophie verscheen aan de start tijdens het CSI4* in Lier en scoorde achtereenvolgens een 4, 6 en 7 plek. Op woensdag 26 februari verschenen ze in de baan tijdens de Young Riders Competition. Tijdens deze proef wist ze een percentage van 69.804% bij elkaar te rijden en behaalde een 4e plek. Op donderdag stond de Young Riders individuele test op het programma. Daarmee behaalde Genua exact het zelfde percentage als de dag ervoor, namelijk 69.804% en daarmee een 6e plek. In de afsluitende Kür op muziek wist de combinatie een percentage van 73.158% bij elkaar te rijden en nam daarmee een 7e plaats in beslag. Al met al een goede start voor deze jonge combinatie.

 

Genua TC
Fokproducten laten van zich horen
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch