Oroccalavsca Fortuna naar de NVK

Veulenkeuring Nieuwleusen

Vandaag stond de veulenkeuring in Nieuwleusen op het programma. Oroccalavsca Fortuna (Berlin x Zirocco Blue x Verdi x Voltaire x Nimmerdor) ging aan kop in haar groep merrieveulens en werd doorverwezen naar de kampioenskeuring. 

Kampioenskeuring

Tijdens de kampioenskeuring mocht zij zich als vijfde (en als eerste merrieveulen) opstellen. Hiermee verdiende zij een ticket naar de Nationale Veulen keuring tijdens de KWPN Paardendagen.

Oroccalavsca Fortuna

Oroccalavsca Fortuna is gefokt uit de dochter van de Grand Prix-springhengst en topvererver Zirocco Blue VDL die op haar beurt uit de merrie Berdilavsca Fortuna komt, moeder van de internationaal 1.40m springende Fascinating Fortuna met Patrick Lemmen.

 

Pedigree Oroccalavsca Fortuna

Oroccalavsca Fortuna naar NVK
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch