Just a Dream-STRH. en amazone Kimberly Pap reservekampioen van Gelderland
Just a Dream-STRH.

Gelderse Kampioenschappen

Afgelopen vrijdag vond de eerste dag van de Gelderse Kampioenschappen plaats. Kimberly Pap verscheen aan start met Just a Dream-STRH. (Dreamboy) in de klasse L2 en behaalde een score van 69,917% wat goed was voor een 2e plaats. Daarmee had de combinatie ook gelijk een ticket voor de finale op zak.

Tijdens de finale kwam Kimberly en Just a Dream-STRH. tot een mooi percentage van 71,833% en werden ze Reserve kampioen van Gelderland en dus een ticket voor het NK op zak.

Just a Dream-STRH.

De 5 jarige dochter van Dreamboy is gefokt uit de bekende Jazz merrie Toulouse. Toulouse die o.a. ook  het Prix St. Georges paard Genua-STR. (Charmeur),  het ZZ-licht paard Esperanza-STR. (Zuidenwind) en het Z2 paard Damanche-STR. (Zuidenwind) heeft gebracht. De beide Bordeaux dochters, Kerlouan-STRH. en Lisieux-STRH. zijn nog in het bezit van de fokkers.

GK: Just a Dream-STRH. loopt naar reservetitel
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch