Draagmoeder geeft hengstveulen van Jersey uit Orleans
Orlando-STRH.

Orlando-STRH.

Een gitzwart veulen van de hengst Jersey kwam ter wereld dankzij de draagmoeder. Orleans is onder andere moeder van de KWPN-goedgekeurde hengst Governor (Totilas) en het U-25 paard TC Athene (United) van Jeanine Nieuwenhuis.

Jersey

Jersey is een zoon van de keurhengst Vivaldi– zelf in de Lichte Tour geklasseerd met Hans Peter Minderhoud-, die met zijn nafok op de keuringen en in de sport bovengemiddeld positief opvalt. Jersey’s moeder Kebalia – een dochter van de olympische preferente dressuurhengst Ferro – heeft al diverse zeer goede nakomelingen gegeven.

Jersey wordt op dit moment succesvol uitgebracht in de klasse M1 door amazone Kimberly Pap.

Hengstveulen van Jersey
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch