Afgelopen weekend werden mooie prestaties behaald door fokprodukten van Stoeterij Beltmanshoeve
Funncyan

Funnycan

Funnycan wist onder amazone Helen Tredwell weer een fantastische ronde neer te zetten wat resulteerde in een 4e plaats tijdens de Winter Grand Prix in Hartpury (UK).  De Zavall dochter gefokt uit de merrie Rowenna (Monaco) blijft er altijd voor gaan. Ze wordt elke keer nog beter en beter aldus eigenaresse Julie Whibley.

 

Iowenna

Ook halfzus Iowenna wist goede zaken te doen in Hartpury. Onder Helen Tredwell liet Iowenna zien dat ze haar springgenen niet van een vreemde heeft. Iowenna is een dochter van de hengst Denzel van het Meulenhof en heeft net als Funnycan, Rowenna  (Monaco) als moeder.

It’s Comming

De Carambole dochter gefokt uit de merrie O-Ditsy wist onder Ben Raistrick tijdens de Winter Novice Qual en de foxhunter rubriek goed van het hout af te blijven en zette maar liefst drie dagen lang allemaal mooie dubbel nul rondes neer. De BlueChip Karma qualifer konden ze afsluiten met een mooie 4e plaats.

Governor

Adelinde Cornelissen en Governor (Totilas x Orleans) verschenen aan start tijdens de 2e NK selectie in Emmeloord.  Zij wisten de winst ruim veilig te stellen met een score van 75,81%. Bij één van de juryleden kwam de score op maar liefst 79,08%. Naast een ticket voor Jumping Amsterdam heeft de combinatie nu ook een startbewijs voor de KNHS Indoorkampioenschappen op zak.

Genua TC

Jeanine Nieuwenhuis en Genua TC (Charmeur x Toulouse) gingen vandaag van start tijdens de Subtopwedstrijd in Den Hoorn die overigens ook als 2e NK selectie telt.Hier wist Jeanine met Genua TC opnieuw de overwinning te pakken met een percentage van 72,38%. Naast een negen, een 8,5 en meerdere achten verdiende ze daarmee een ticket voor de KNHS Indoorkampioenschappen. Daarnaast heeft de combinatie net als Adelinde en Governor ook al een ticket voor Jumping Amsterdam op zak.  

Mooie prestaties fokprodukten Stoeterij Beltmanshoeve
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch