Drie hengsten van Stoeterij Beltmanshoeve zullen voorgesteld worden tijdens de eerste bezichtiging

Drie hengsten gefokt of in eigendom van Stoeterij Beltmanshoeve zullen voorgesteld worden tijdens de eerste bezichtiging. Het betreft de springhengsten Lord Kreator Fortuna (Glenfiddich VDL) en Lonely Star Fortuna (Cohinoor VDL). Bij de dressuurhengsten zal fokprodukt La Baule-STRH. (Millennium) voorgesteld worden.

Lord Kreator Fortuna

De Glenfiddich nakomeling Lord Kreator Fortuna is een volle broer van de afgelopen voorjaar ingeschreven Kordon VDL. Als moeder heeft deze hengst Anoulavsca Fortuna (Kreator). Gefokt door P. & A.M. Rinkes – Tjeenk Willink en in gezamenlijke eigendom met Stephan & Evelien Haarman te Wilp-Achterhoek.

Lonely Star Fortuna

De zoon van Cohinoor Lonely Star Fortuna gefokt uit de Canturano merrie Ejiry Fortuna. Ejiry Fortuna behaalde maar liefst 86 punten tijdens haar IBOP met o.a. een 9 voor haar reflexen en techniek. Daarnaast kreeg ze een 8.5 voor vermogen en instelling en een 8.5 voor rijdbaarheid en bewerkbaarheid. Ook deze Lonely Star Fortuna komt uit de stallen van de Fortuna Hoeve. Gefokt door P. & A.M. Rinkes – Tjeenk Willink en in gezamenlijke eigendom met Stephan & Evelien Haarman te Wilp-Achterhoek.

La Baule-STRH.

La Baule-STRH. zal voorgesteld worden bij de dressuurhengsten. De zoon van de hengst Millennium (v. Easygame) is gefokt uit de merrie Edelweiss-STR. (Zhivago).  Edelweiss-STR. behaalde 78 punten voor haar IBOP met een 8.5 voor stap en een 8 voor houding en balans en een 8 voor de rijdbaarheid en bewerkbaarheid. Grootmoeder Orleans bracht al meerdere internationale dressuurpaarden waaronder TC Athene (v. United), Vancouver (v. Polansky) en Governor (v. Totilas). Als geregistreerde staat VDL Stud te boek.

 

Limited Weltino STH

De tweede kleinzoon van  die voorgesteld zal worden bij de dressuurhengsten is Limited Weltino STH. De zoon van Dante Weltino is gefokt uit de merrie Florence STH (San Amour). De merrie Orleans tekent hier voor het moederschap van Florence STH, net als voor Edelweiss-STR. Limited Weltino STH is gefokt en in eigendom van de heer L.F. Nekeman en mevrouw B. Nekeman – Alteveer te Hasselt.

Kordon VDL
Millennium
Drie hengsten naar de eerste bezichtiging
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch