Governor-STR. wint Lichte Tour en Genua TC scoort een mooie 2e plek
Governor
foto: Made by Jessy

Governor-STR.

Adelinde Cornelissen ging met Governor-STR. (Totilas x Orleans) van  start tijdens de subtopwedstrijd in Harich.  Tevens was deze wedstrijd het eerste selectie moment voor het NK. In de Prix St.Georges wisten Adelinde en Governor-STR. de winst te pakken.  Er was nog even een flinke hapering waardoor de combinatie van beide juryleden een 0 kreeg op het protocol en toch bleek uiteindelijk de score nog genoeg voor de overwinning.

 

Genua TC

Ook Jeanine Nieuwenhuis met Genua TC (Charmeur x Toulouse) reed dit weekend een mooie score bij elkaar tijdens de subtopwedstrijd in Utrecht. Ook deze wedstrijd was een selectie moment voor het NK. De combinatie behaalde een percentage van 74,338% en kwam daarmee op de 2e plek.

Knappe prestaties Governor-STR. en Genua TC
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch