Kerlouan-STRH. slaagde vandaag voor haar Ibop en werd daarmee Elite verklaard
Kerlouan-STRH.

Kerlouan-STRH.

De Bordeaux dochter Kerlouan-STRH. scoorde vandaag mooie punten tijdens haar Ibop in Brummen. Fokprodukt Kerlouan-STRH. (en tevens nog in eigendom) scoorde een totaal van 77 punten met o.a. een 8,5 voor de rijbaarheid.

Kerlouan-STRH. is er altijd. Zodra je op stapt dan is ze er voor je zegt amazone Lotte Schippers. In de omgang is ze echt super braaf en heel nuchter. Eenmaal onder het zadel toont ze haar wil om te werken. Echt een heel fijn paard en elke dag weer een genot om mee te werken.

Kerlouan-STRH. is gefokt uit de onlangs overleden Jazz merrie Toulouse. Ze is drachtig van hengst Just Wimphof (v. De Niro). 

Genua TC

De charmeur zoon Genua TC eveneens gefokt uit Toulouse wist gisteren al de winst te pakken in de

lichte tour tijdens de subtopwedstrijd in Uden. In deze zwaar bezette rubriek scoorde Genua TC onder amazone Jeanine Nieuwenhuis 72,79% en bleef daarmee ruim de nummer twee voor met 70,88%. De combinatie heeft daarmee net als Governor  (Totilas x Orleans) en Adelinde Cornelissen een ticket op zak voor Jumping Amsterdam.

Kerlouan-STRH.
Genua TC
Governor
Elite predikaat voor Kerlouan-STRH.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch