Mooie scores dit weekeinde voor fokprodukten en nakomelingen

Governor-STR.

Governor liep gisteren zijn eerste officiële wedstrijd  tijdens het CDI Exloo en ging van start in de Lichte Tour. Adelinde Cornelissen scoorde met de Totilas zoon een percentage 74,265%. Hiermee is de combinatie ook gelijk geselecteerd voor Jumping Amsterdam.

Governor is gefokt uit de merrie Orleans (Jazz), die ook al het U25-paard TC Athene bracht die onder Jeanine Nieuwenhuis een reeks aan grote successen heeft behaald.

Bron: Hoefslag

 

Governor heeft alleen hengstencompetities- / shows, WK’s en de bijhorende selecties gelopen, legt Adelinde uit. Zij geeft aan 100% op Governor te kunnen bouwen. Ondankst dat hij hengst is, is hij super gefocust. “Het is een zo compleet paard”. Naast zijn enorm nuchtere karakter en bewegingen die  taktmatig helemaal in belans zijn, is hij ook gewoon super mooi om te zien. 

 

Just a Dream-STRH.

Fokprodukt Just a Dream-STRH. behaalde onder amazone Kimberly Pap mooie resultaten tijdens de Onori Dressuurbokaal. 2x winst in voorselectie met 69% en 69,3% en dus dik verdiend door naar de finale. In de finale behaalde Just a Dream-STRH. een mooie derde plaats met een percentage van 70,833%.

Just a Dream-STRH. is gefokt uit de onlangs overleden merrie Toulouse (Jazz).

 

Just in Time Fortuna

Just in Time Fortuna (Negro x Delatio x Rubiquil) deed ook mee aan de Onori Dressuurbokaal en scoorde onder zijn amazone Esmee van Veen 2x een eerste plaats met bijna 72% en daarmee ook een startplek voor in de finale. In de finale behaalde de hengst van Negro een 6e plaats. Just in Time Fortuna is gefokt uit de Delatio merrie Erelie Fortuna en heeft als oma Zurelie Fortuna (Rubiquil).

 

Jolivia

Jolivia (Fairytale) ging gisteren van start als dressuurspecialist tijdens de jaarlijkse ABOP-dag van het NRPS bij de Nieuwe Heuvel in Lunteren. Onder amazone Lotte Schippers wist Jolivia een mooie score van 40,5 punten te behalen.  Ze kreeg een 8,5 voor de stap, een 8 voor de draf, een 8 voor galop en 2x een 8 voor de geschiktheid als dressuurpaard. Jolivia is in eigendom van mevrouw B. Hagens – Hofs uit Varsseveld.

 

Foto’s: Made by Jessy, Wilma Frentz en Sandra Nieuwendijk

Mooie scores voor fokprodukten en nakomelingen
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch