Fokproduct Funnycan en amazone Helen Tredwell doen goede zaken tijdens HOYS
Funnycan

Funnycan

Tijdens de jaarlijkse Horse of the year Show in Birmingham (UK) liet Funnycan zien dat ze goed in vorm is.

Tijdens de eerste 1.45m wedstrijd de Welcome Stakes class op vrijdag wisten zij een achtste plaats te behalen. Ook in de tweede 1.45m wedstrijd de Thistledown Stakes jump off class op zaterdag konden ze wederom een  mooie nul ronde noteren en behaalde ze een vijfde plaats.

Funnycan liet fantastische rondes zien, ze springt vlug van de grond en weet met veel elasticiteit over het hout te gaan. Ze laat nog steeds progressie zien onder het zadel van Helen Tredwell .

Funnycan werd gefokt uit de Monaco merrie Rowenna. Ook bracht deze merrie Howenna (Zavall) en Iowenna (Denzel van het Meulenhof). Ook deze merries heeft Tredwell onder het zadel en zijn in het bezit van New Priory Stud.

Funnycan in vorm tijdens Horse of the Year Show
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch