WK Jonge Dressuurpaarden

Vandaag vond de eerste kwalificatie plaats voor de zevenjarigen tijdens het WK voor jonge dressuurpaarden.

Governor zette een hele nette, strakke proef neer en scoorde 83,257%.  Met een 9,2 voor de draf, stap een 9, een voor de galop een 9,4 en aanleg  een 9,5 stond hij lange tijd aan kop maar behaalde uiteindelijk een 4e plaats én een ticket voor de finale die aanstaande zondag plaats zal vinden.

Governor is gefokt uit de Jazz nakomeling Orleans,  die al vele sportpaarden achter haar naam heeft staan waaronder TC Athene die onlangs nog geselecteerd is voor het EK U25.

De 5e plaats ging naar de hengst Equilence’s Giovanni (Chippendale x Scandic) met een percentage van 81,62% met een 9,6 voor de galop en een 9.3 voor aanleg als dressuurpaard gaat ook deze hengst door naar de finale op zondag. De merrie Kurelie Fortuna stamt af van deze geweldenaar.

Giovanni
Govener met Adelinde
Governor door naar finale
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch