Kerlouan STRH. en Kurelie Fortuna vandaag bevorderd tot voorlopig keur

Op een zonovergoten dag op het hippische centrum vond vandaag de centrale keuring van Gelderland plaats. 

 

Kerlouan-STRH.

Fokprodukt Kerlouan-STRH. (Bordeau x Toulouse)  werd bevorderd tot voorlopig keur en bezette een mooie 2e plek in de groep.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Koploper van de groep en tevens familielid werd Korinthe de Baian, eveneens een Bordeaux dochter uit Ghana de Baian (Negro x Tuzla). Gefokt en in eigendom van de familie Beijer. Tuzla is de tweelingzus van Toulouse en weer de moeder van Kerlouan-STRH. Daarmee bewees deze sterke merrielijn zich wederom. It’s all in the family!     

                         
Kurelie Fortuna
Ook de Giovanni dochter Kurelie Fortuna werd bevorderd tot voorlopig keur. De merrie werd gefokt door P. & A.M. Rinkes – Tjeenk Willink. Moeder Zurelie Fortuna bracht al het Grand Prix paard Florento Fortuna en Gordias Fortuna die in het ZZ-zwaar wordt uitgebracht.
 
Centrale keuring Gelderland
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch