Keldorado zal geveild worden tijdens de Kingsman Sporthorse Veiling in Wellington, Reading (UK)
Keldorado

“Keldorado” (Eldorado van de Zeshoek x Karlstad)

Het fokprodukt van Stephan & Evelien Haarman “Keldorado”  is een merrie van top kwaliteit. Deze dochter van Eldorado van de Zeshoek was winnaar van één van de grootste vrijspringwedstrijden van Nederland. Tijdens deze wedstrijd voor 3 jarige springpaarden versloeg ze 90 andere paarden en scoorde ze hoge punten voor haar galop, springtechniek en reflecties.  Vader Eldorado van de Zeshoek nam zelf deel op het hoogste niveau met Willem Greve. Stephan & Evelien Haarman hebben de merrie nog gedeeltelijk in eigendom.

Eldorado van de Zeshoek

Eldorado van de Zeshoek heeft een fantastische pedigree. Vader Clinton heeft een indrukwekkende carrière in de springsport en als vader nakomelingen als Cornet  Oblensky,  Allemachtig Via Vola, Special enx. De moeder van Eldorado Bijou Orai heeft met Hubert Bourdy op Grand Prix-niveau gesprongen en is vervolgens naar de Verenigde Staten geëxporteerd. Haar vader Toulon (v. Heartbreaker) ook onder het zadel van Hubert Burdy wonnen de Grand Prix van Sao Paulo en werden tweede in de Grand Prix van Calgary en Valkenswaard. De moederlijn gaat terug naar de zeer beroemde Holsteiner-lijn 2581, die de Grand Prix-springpaarden Gonzales (v. Carneval), Akynoek (v. Kannan), Bijou Orai (v. Toulon), Samba (v. Calypso III), Ufra (v. Coronado) en Valdorai (v. Ahorn Z).

“O-Ditsy”

Moeder ‘O-Ditsy” is een elite merrie van Karlstad. Nakomelingen van deze merrie presteren goed. Zij is bijvoorbeeld de moeder van het 1.50m springpaard “Wodka Lime” (Lupicor), “Homerun” (Berlin) onder Amélie Schouterden en “It’s Comming” (Carambole). “It’s Comming” is een extreem getalenteerde merrie en is één van de meest winnende 5 jarige op het moment in Engeland onder Benjamin Raistrick. Verderop in de stamboom zien we de beroemde hengst Voltaire die geen verdere uitleg meer nodig 

Keldorado naar de Kingsman Sport Horse Auction
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch