Jeanine Nieuwenhuis en TC Athene weten weer te scoren

Na de mooie scores van vorige week wist de combinatie wederom een prachtig resultaat neer te zetten. 

Gisteren wist Jeanine en de United-zoon TC Athene een mooie score van 73,538% te behalen tijdens de CDI-U25 rubriek. Hiermee stonden ze ook gelijk aan de leiding.

Vandaag stond de kür op het programma. Wederom een sterk optreden met een prachtige kür. In totaal waardeerden de juryleden het optreden met een score van 78.775%. Tineke Bartels roemde TC Athene om o.a. zijn krachtige passage en de mooi door gesprongen pirouettes. Met dit resultaat behaalde ze vandaag ook weer een 1e plaats.

TC Athene werd gefokt uit de merrie Orleans. Orleans is de volle zus van het olympisch medaillepaard Parzival, die jarenlang deel uit maakte van het Nederlands dressuurteam met Adelinde Cornelissen. Ze is onder andere ook moeder van de KWPN-goedgekeurde hengst Governor (Totilas) en drie nationale dressuurpaarden.

Orleans is ook een volle zus van de fokmerrie Toulouse

Winst voor TC Athene
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch