De Eldorado van de Zeshoek dochter "Keldorado" wint de finale van de vrijspring wedstrijd
Keldorado

Gefokt en nog gedeeltelijk in eigendom van Stephan & Evelien Haarman wist Keldorado de jury te overtuigen. Als 5e starter wist ze in het begin van de wedstrijd al gelijk een stempel te drukken. Met een 9 voor de galop, voor de techniek en vermogen een 8, bleef ze fier aan kop staan wat uiteindelijk haar een 1e prijs bij de 3 jarige springpaarden opleverde en werd ze tevens overall winnares over de 3 én 4 jarige springpaarden.

 

Keldorado is gefokt uit de Karlstad merrie O-Ditsy. Deze merrie bracht al meerdere kwaliteitsvolle nakomelingen waaronder It’s Comming (Carambole), Homerun (Berlin) en Wodka Lime (Lupicor).

 

foto: Wendy van Dijk

Keldorado wint finale vrijspringen in Saasveld
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch