Genua, Damanche en Homerun op dreef afgelopen weekend

Genua TC

Gisteren vond de tweede Subtopselectie plaats in Den Hoorn. Jeanine Nieuwenhuis en ons fokproduct Genua TC (Charmeur x Toulouse) wonnen met grote overmacht het ZZ-Zwaar met een score van 71,07%. Met achten en negens op het protocol bleef de combinatie unaniem aan kop staan. Het complete artikel is te lezen op horses.nl / http://www.horses.nl/sport/jeanine-nieuwenhuis-genua-loopt-zo-flair-proef/

Moeder Toulouse (Jazz) verwacht in 2018 een veulen van de hengst Franklin  (Ampère x Ferro).

Bron: horses.nl

Foto 1: Jessica Pijlman / www.madebyjessy.com

 

Damanche-STR.

Daarnaast behaalde de Zuidenwind dochter uit Toulouse een mooie 4e plaats in de klasse Z2 met 65,59%. Lischa de Vos heef Damanche sinds enkele maanden pas weer in training maar de combinatie liet al hele mooie dingen zien tijdens de proef. Na een aantal veulens op de wereld gezet te hebben zal Damanche nu verder uitgebracht worden in de sport.

 

Homerun

De Berlin nazaat uit de Karlstad merrie O-Ditsy ging van start tijdens de Future Stars Academy voor 5 jarigen in Opglabbeek, Sentower Park. Onder Amélie Schouterden liep Homerun een mooie foutloze ronde. Klik op de link voor de videoDe volgende selectie zal plaats vinden op 6 januari 2018.

Moeder O-Ditsy verwacht volgend jaar een veulen van de hengst Hernandez TN (Kannan x Nummero Uno).

Genua TC
Homerun
Damanche-STR.
Damanche-STR.
Resultaten fokproducten
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch