Tien zonen uit zijn eerste jaargang kregen een ticket voor Den Bosch
Governor

Gisteren vond de laatste reguliere dressuurdag van de eerste bezichtiging van de KWPN hengstenkeuring plaats. Topaanvoerder van keuring Governor-STR. (Totilas). Tien zonen uit zijn eerste jaargang kregen een ticket voor Den Bosch. 

Governor-STR. is gefokt uit de merrie Orleans (Jazz). Moeder Orleans verwacht dit jaar een hengstveulen van de onlangs aangekeurde hengst Jersey (Vivaldi x Ferro).  

Glock’s Toto jr.

Ook Glock’s Toto jr. kreeg negen zonen doorverwezen naar Den Bosch. Afgelopen zomer heeft Orleans een mooi hengstveulen van Glock’s Toto jr. gekregen. Dit veulen viel gelijk op door zijn krachtig achterbeen gebruik.

Governor
Governor topaanvoerder van de KWPN keuring
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch