Genua TC

De eerste selectiewedstrijden voor de KNHS Indoorkampioenschappen ZZ-Zwaar en Lichte Tour zijn inmiddels weer verreden. In Delft ging vandaag Jeanine Nieuwenhuis met Genua TC (Charmeur x Toulouse) van start. De combinatie scoorde 70,79% tijdens hun ZZ-Zwaar debuut. Moeder Toulouse verwacht volgend jaar een veulen van de hengst Franklin.

Bull Run’s Divine Fortuna (Emhilavsca Fortuna) 

Afgelopen week verscheen Kirsten Vanderveen in Las Vegas aan start met Bull Run’s Divine Fortune (Padinus x Amhilavsca Fortuna). In de 1.35 International Jumper Stake, een twee fasen parcours, wist de combinatie een 2e plaats te bemachtigen. Een dag later tijdens het 1.35m jachtparcours wist de amazone de eerste plek te bemachtigen door een zeer snelle tijd neer te zetten. De durango dochter Jessilavsca Fortuna verwacht volgend jaar een veulen van de hengst Zento (Quasimodo Z x Viola XI)

Genua TC
Bull Run's Divine Fortuna
Mooie prestaties Genua TC en Bull Run’s Divine Fortune
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch