Governor-STR. en Genua TC door naar finale WK

Governor-STR.

Vandaag vond de 2e finaleproef plaats voor de WK-selectie in Ermelo. Onder Adelinde Cornelissen wint Governor-STR. (Totilas x Orleans) de finale met 91,2%. Een 9,3 voor draf, een 9 voor de stap en een 9,5 voor de galop, een 8,8 voor submission en een 9 voor de aanleg. Governor-STR. behaalde hiermee een finaleticket voor het WK jonge dressuurpaarden in Ermelo. Op de facebook pagina van Adelinde Cornelissen kunnen we lezen dat juryvoorzitter Monique Peutz aangeeft “een proef waarvan we echt genoten hebben”. 

Genua TC

Ook Genua TC (Charmeur x Toulouse) verscheen vandaag aan de start onder Jeanine Nieuwenhuis. Met 85,20%  als score van vandaag en overall een 5e plaats hebben zij ook een ticket op zak voor de finale.

Governor-STR. wint finale WK-selectie
nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch